Op een goede manier uw Hemelwaterafvoer ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

Een verstopte hemelwaterafvoer? Wij zijn er om u te helpen!

Wanneer de hemelwaterafvoer helemaal vol met bladeren en vuil zit, zorgt dat voor verstoppingen. Het is dan ook van belang dat u dit goed bijhoudt en ervoor zorgt dat het schoon blijft. Maar wat als de hemelwaterafvoer verstopt is geraakt?

Hier vindt u wat tips en adviezen om uw hemelwaterafvoer te ontstoppen en ontstopt te houden. Let er wel op dat u vaak ver van de grond aan het werken bent, dit kan erg gevaarlijk zijn.

Wilt u bijvoorbeeld liever dat een professional dit doet en dat u straks in één keer van het probleem af bent? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Hoe komt u aan een verstopte hemelwaterafvoer?

Als eerst is het handig om even stil te staan bij het feit hoe een hemelwaterafvoer eruitziet. Je hebt namelijk de regenpijp en de dakgoot, als beiden of één van de twee verstopt raakt, moet dat worden schoongemaakt om het water weer normaal te kunnen afvoeren.

We schetsten de situatie net al even, maar een hemelwaterafvoer kan vol raken met bladeren. Vooral in de herfst komt dit regelmatig voor. Daarnaast zorgen wind en regen ervoor dat er allerlei rommel in de afvoer terecht kan komen. Wanneer dit zich ophoopt, kan er een verstopping ontstaan. Het vuil kan niet meer wegstromen en er is sprake van een steeds erger wordende verstopping.

Ook kan er allerlei water ongewenst langs de afvoer naar beneden komen. Hierdoor kunnen er vochtproblemen plaatsvinden, zoals schimmel en rottend hout.

Tips & adviezen voor uw hemelwaterafvoer

  • We raden u aan om eens in de zoveel tijd uw hemelwaterafvoer schoon te maken. Hiermee voorkomt u verstoppingen en u bent ook niet veel tijd kwijt aan ‘gevaarlijk’ ontstoppingswerk. Een paar keer per jaar is genoeg.
  • Gebruik voor het schoonmaken van de hemelafvoer de tuinslag of hoge druk. Hiermee kunt u de regenpijp en dakgoot weer losspoelen. Lukt dit niet? Dan zult u de hemelwaterafvoer moeten (laten) ontstoppen.
  • Een dakgoot is natuurlijk een open stuk, dit is relatief makkelijk schoon te maken, mits deze niet op een flinke hoogte hangt. Een regenpijp daarentegen is een stuk lastiger.

U zult bijvoorbeeld de regenpijp uit elkaar moeten halen of een stuk eruitzagen om het vuil weg te kunnen halen. Hiervoor kunt u een stok of iets dergelijks gebruiken. Om vervolgens te controleren of de regenpijp ontstopt is, kunt u er water doorheen gieten.

Heeft u nu toch liever iemand die dit vervelende klusje voor u oplost? Maak dan hier een afspraak en dan helpen wij u graag met uw verstopte hemelwaterafvoer!

Service & kwaliteit

Bent u nu benieuwd naar onze service en wat wij u allemaal te bieden hebben? Hier hebben we overzichtelijk voor u alles op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer ontstoppingsvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken