Op een goede manier uw douche ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

Last van een verstopte douche? Wij lossen het op!

Loopt uw douche niet lekker door en loopt het putje waar het water door hoort weg te spoelen telkens over? Het kan dan zijn dat uw douche verstopt is, maar hoe lost u dit op? Vaak zijn het haren, zeepresten en huidvetten die zorgen voor een irritante verstopping in uw doucheputje. Wij van Ontstoppingsvrij lossen het graag voor u op en dat doen we nog snel ook! Dankzij onze vele jaren in dit vakgebied weten we precies hoe we een verstopping kunnen oplossen, zodat u weer heerlijk en zorgeloos kunt douchen.

Wilt u dit nu ook? Neem dan hier contact met ons op en dan lossen wij uw probleem razendsnel voor u op!

Zelf oplossen van de verstopping

De eerste handeling die u kunt doen bij een verstopte doucheput, is het gieten van kokendheet water in het afvoerputje. Op deze manier worden de zeepresten en haren al voor een groot deel weggespoeld en het is een goede voorbehandeling voor uw afvoer.

Wil het hete water niet werken? Dan kunt u ook nog met baking soda en azijn aan de slag. Mix beide benodigdheden met heet water en spoel opnieuw het afvoerputje door. Doe vervolgens het deksel er weer op en kom na een half uur weer terug, waarna u het putje nog een keer spoelt met heet water. Is hierna het probleem nog niet opgelost dan staan wij met ons team voor u klaar!

Wilt u dit nu ook? Neem dan hier contact met ons op en dan lossen wij uw probleem razendsnel voor u op!

Service & Kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

 

Zo gaan wij te werk

Een douche ontstoppen kan een hoop rommel en werk opleveren. Het is dan ook handig om iemand in te schakelen die precies weet wat hij/zij doet zodat dit wordt voorkomen. Wij zorgen er dan ook voor dat er geen grote rommel ontstaat, veel geluid gemaakt wordt of dat we urenlang bezig zijn met de afvoer.

Snel weer kunnen douchen? Dankzij onze professionals is het klusje zo geklaard!

De kosten van het verhelpen van verstopte douche

Voor het ontstoppen van uw douche hebben wij een starttarief van: €35,- . Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Geen last meer willen hebben van een verstopping in uw douche? Maak dan direct een afspraak bij ons en we helpen u zo snel mogelijk van uw probleem af!

Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen.

Bel voor een afspraak:

085 800 07 46

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer ontstoppingsvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken